Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (8.32 secunde)
Un alt subiect abordat de Cristian Diaconescu a fost cel institutiilor de invatamant unde, din punctul de vedere al PSD, are loc un proces epurare politica, pe functiile de directori ai scolilor ramanand doar persoanele convinse sa se inscrie in PNL sau PD.
"Intru într-un proces. Sunati-ma în 30 de minute". Ulterior, avocatul Ionas a refuzat sa mai raspunda la numarul de mobil care figureaza si în datele de la Registrul Comertului, sediul firmei fiind situat în strada Mihail Kogalniceanu nr.
Mai mult decat atat, Tariceanu a mai discutat despre integrarea Romaniei in UE cu liberalii europeni, care l-au asigurat de sprijinul lor in acest proces.
Familia este disperata de situatie, mai ales ca nu are bani nici pentru un eventual proces in instanta. "TBI Credit nu poate sa ne ia casa pentru o datorie inchipuita de-a lor.
In ceea ce priveste respectarea si importanta principiilor jurnalistice, "relatarea corecta si echidistanta a informatiilor legate de instrumentarea unui caz sau de derularea unui proces in justitie" a fost considerata foarte importanta de cel mai mare procent de respondenti (91%), la polul opus fiind "protejarea identitatii victimelor accidentelor" (48% dintre respondenti).
„Deocamdata este vorba doar de parerea mea personala, nu exista un proces demarat, nu exista nici macar o decizie in cadrul PNL ca dorim sa facem acest lucru, dar eu sunt unul care sustin ca este bine sa facem asta“, a precizat Bogdan Olteanu.
(...) Observam cu ingrijorare la CNA deprecierea valorilor intelectuale, proces specific agentilor de paza din tura de noapte a intelectului", motiveaza ActiveWatch alegerea.
„Este principalul moment in aceasta tranzitie spre o administratie publica apolitica, proces care va continua in urmatorii ani pentru ca nu se poate incheia intr-o zi.
Am fost in proces cu statul si, in cele din urma, s-a rezolvat. Am beneficiat de ajutoare pentru stingerea datoriilor istorice", a afirmat Gina Foarfa, director economic la Popeci Utilaj Greu.
Daca ma vor amenda, voi deschide proces si voi argumenta ca sunt prea prost. Nu ma pricep sa completez acele declaratii, voi spune judecatorului ca ar fi prea scump raportat la veniturile mele sa imi angajez lunar un contabil si statul nu ma poate obliga la asa ceva.
Proiectul presupune si exproprierea catorva sute de hectare de teren, proces care nu mai este atat de complicat pe cat era odinioara, ca urmare a aparitiei Legii 198/2004, si care va dura doar 6-8 luni.
Incercand sa explice situatia actuala din PSD, Adrian Nastase a spus ca „e vorba de un proces de adaptare fireasca dupa congres“.
Va rezulta, in urma acestui proces, un buget unificat al Primariei generale si al primariilor de sector - 2 mld.
Avem un proces foarte complex si dificil de validare a produsului. Din acest moment, din vara aceasta si pana la sfarsitul anului vom construi toate prototipurile necesare care sa ne permita lansarea procesului de productie, si la inceputul anului viitor vom produce prima masina care va fi destinata pietei.
In asteptarea rezultatului Drumurile judetene nu sunt singurele care intra in proces de modernizare. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat.
Pentru a fi sustenabila, o depreciere a francului ar necesita anterior un proces de distributie pe niveluri apropiate de minim, ceea ce face putin probabila o revenire catre nivelurile de 1,2 - 1,3 franci pentru euro pe intervalul scurt mentionat de trei luni.
Primarul Muntean (PNL) sustine ca a gasit, printre documentele inapoiate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la un proces in care este implicat, un extras de banda magnetica, in original, cuprinzand convorbiri telefonice ale sale.
primul, si cel mai important, faptul ca ministrul Miclea a declansat un proces de reforma care trebuie continuat in sistemul de educatie romanesc, si am fost asigurat ca da.
Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
"Au venit, au constatat ce s-a intamplat, au incheiat un proces-verbal, mi-au cerut devize si toata documentatia care le-a trebuit.
google-analytics.com